Arbëri

Hoti u kërkon deputetëve ta mbështesin projektligjin për rimëkëmbje ekonomike

Hoti u kërkon deputetëve ta mbështesin projektligjin për rimëkëmbje ekonomike
Foto: Ilustrim / Kuvendi

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, thotë se “Po krijohen kushtet për zbatim të plotë të pakos për rimëkëmbje ekonomike”.

Njofton se sot në Komisionit për Buxhet dhe Financa, është miratuar dhe përcjell për seancë projektligji për rimëkëmbje ekonomike.