Arbëri

AKK-ja i quan dezinformata deklaratat e MPL-së se Peja e Istogu s’kanë buxhet për luftimin e COVID-19

AKK-ja i quan dezinformata deklaratat e MPL-së se Peja e Istogu s’kanë buxhet për luftimin e COVID-19

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka reaguar, për siç thotë ajo, dezinformatave të Ministrisë së Pushtetit Lokal (MPL) se Peja e Istogu nuk kanë buxhet për menaxhimin e COVID-19.

Në një reagim ndaj MPL, thonë se po reagojnë ndaj “tendencës së manipulimit me opinionin publik ku thuhet se komuna e Pejës dhe Istogut nuk kanë ndarë asnjë EURO për menaxhimin e Covid 19, gjë e cila nuk është e vërtetë dhe nuk qëndron si e tillë”.