Arbëri

Agjencia për Menaxhim të Emergjencave dhe FSK-ja në gatishmëri pas paralajmërimit për vërshime

 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Agjencia Për Menaxhimin e Emergjencave së bashku me FSK-në do të jenë në gatishmëri për të intervenuar sipas nevojave që paraqiten nga komunat.

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka paralajmëruar se priten vërshime nga të reshurat e shumta të shiut.