Arbëri

Gjykata në Beograd ia kthen Prokurorisë aktakuzën kundër Mehmetajt për plotësim

Gjykata në Beograd ia kthen Prokurorisë aktakuzën kundër Mehmetajt për plotësim
Foto: N1

Gjykata e Lartë në Beograd ia ka kthyer Prokurorisë aktakuzën kundër kosovarit Nezir Mehmetaj për plotësim. Dhe, është hera e tretë që ndodh kjo.

Prokuroria e Serbisë ka ngritur aktakuzë ndaj Mehmetajt para një muaji, por tashmë asaj i është kthyer për plotësim, njoftoi Kossev të mërkurën.