Arbëri

Palmer: SHBA-ja është e përqendruar të mbështesë dialogun që po e udhëheq Brukseli

Palmer: SHBA-ja është e përqendruar të mbështesë dialogun që po e udhëheq Brukseli

Zëvendësi i ndihmësit të Sekretarit dhe përfaqësuesi special i Departamentit të Shtetit, Matthew Palmer, ka thënë se “SHBA-ja është e përqendruar të mbështesë procesin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë që po e udhëheq Brukseli”, shkruan Zëri i Amerikës në gjuhën serbe.

Diplomati amerikan ka thënë se në formën ideale, marrëveshja do të duhej të finalizohej me njohje reciproke mes Kosovës dhe Serbisë.