Arbëri

Në Kosovë janë 3 mijë e 862 raste aktive me koronavirus

Në Kosovë janë 3 mijë e 862 raste aktive me koronavirus
Foto: KOHA

Që nga 13 marsi i këtij viti, 9 mijë e 492 persona në Kosovë janë infektuar me koronavirusin COVID-19, dhe u shëruan gjithsej 5.346 të tjerë.

Si shkak i virusit vdiqën 284 njerëz, të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.