Arbëri

Në 24 orët e fundit në Kosovë 24 aksidente trafiku me të lënduar

Në 24 orët e fundit në Kosovë 24 aksidente trafiku me të lënduar

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 24 aksidente trafiku me të lënduar dhe 42 tjerë me dëme materiale.

Në njoftimin e Policisë së Kosovës është raportuar se janë arrestuar 26 persona në 24 orët e fundit, ndërsa në mbajtje janë dërguar 15 tjerë.