Arbëri

Rohde: Duhet angazhim më i madh në Kosovë për ta luftuar COVID-19 dhe korrupsionin

Rohde: Duhet angazhim më i madh në Kosovë për ta luftuar COVID-19 dhe korrupsionin

Ambasadori i ri i Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde, u është drejtuar qytetarëve të Kosovës përmes një videoje të publikuar në Twitter.

Duke përmendur përparimin e Kosovës dhe dëshirën për ta njohur edhe më mirë Kosovën, megjithatë, Rohde përmed edhe disa sfida.