Arbëri

Hiqet tarifa për hyrje me vetura në QKUK

Hiqet tarifa për hyrje me vetura në QKUK

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka vendosur të heqë tarifën për hyrje me vetura në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Në një vendim që SHSKUK-ja e ka bërë publik, thuhet se do të lejohen të gjitha automjejtet e pacientëve dhe përcjellësve të pacientëve, pa pasur nevojë të bëjnë pagesa.