Arbëri

Mjeku i njohur Pipero këshillon shtetasit e Kosovës të infektuar me Covid-19 të mos nisen në Shqipëri

Mjeku i njohur Pipero këshillon shtetasit e Kosovës të infektuar me Covid-19 të mos nisen në Shqipëri

Mjeku i njohur Pëllumb Pipero ka deklaruar se duhet të kufizohen edhe lëvizjet e personave që shkojnë nga Kosova për të kaluar disa ditë pushimi në bregdetin shqiptar.

Për mjekun Pipero, kufizimet nuk janë të nevojshme për sa kohë që njerëzit ndërgjegjësohen dhe zbatojnë rregullat e thjeshta të vendosjes së maskës, distancimit dhe higjienës.