Arbëri

Osmani: Kontributi i policëve njihet duke ua plotësuar kërkesat

Osmani: Kontributi i policëve njihet duke ua plotësuar kërkesat

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, e ka cilësuar si veprim të pafalshëm trajtimin “në mënyrë të padinjitetshme të Policisë së Kosovës”. Në një takim me kryetaren e sindikatës së Policisë së Kosovës, Valbona Kamberi, dhe kryetarin e rajonit të Gjilanit të kësaj sindikate, Ragip Ajeti, Osmani ka thënë se “institucionet e Kosovës duhet të njohin kontributin e policëve duke i plotësuar kërkesat e tyre”.

Ditë më parë, në një reagim, SPK-ja kishte kërkuar ngritje pagash e pagesën e shujtave, duke paralajmëruar se nuk përjashton asnjë veprim për shprehje të pakënaqësisë.