Arbëri

Pandemia tkurrë buxhetin për ushtrinë

Foto: Driton Paçarada / Koha / Ilustrim
 

Sektori i shëndetësisë dhe ai i ekonomisë e kanë tkurrur buxhetin për ushtrinë.

Zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Agim Krasniqi, ka thënë se rishikimi i buxhetit i hap rrugë përfundimit të obligimeve që kanë mbetur nga pakoja emergjente dhe implementimit të programit për rimëkëmbje ekonomik, por se nuk lë prapa as FSK-në.