Arbëri

45 pacientë me COVID-19 në gjendje kritike

45 pacientë me COVID-19 në gjendje kritike

Në kuadër të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, trajtim mjekësor po marrin 630 pacientë, prej tyre 480 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

E 45 prej tyre janë në gjendje kritike, transmeton KOHA.