Arbëri

Hoti: Ditët në vijim do të merren veprime konkrete, kufijtë e Kosovës janë të sigurt

Hoti: Ditët në vijim do të merren veprime konkrete, kufijtë e Kosovës janë të sigurt

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, thotë se s’duhet të ketë panik pas veprimit në Karaçevë dhe se kufijtë e Kosovës janë të sigurt.

Ka komunikuar me komandantin e KFOR-it, Michele Risi, dhe thotë se në ditët në vijim do të merren veprime konkrete nga institucionet e sigurisë në Kosovë, përfshirë këtu, patrullimet me KFOR-in.