Arbëri

Kthehet në pikën zero gara për zgjedhjen e një anëtari në KPK

Foto: Koha / Arkiv
 

Katër avokatët Osman Havolli, Vehbi Beqiri, Hajrip Krasniqi dhe Blerim Ademaj, që kanë garuar për t’u bërë pjesë e Këshillit Prokurorial të Kosovës, janë në konflikt interesi, ka vlerësuar Agjencia Kundër Korrupsionit.

Kjo Agjenci ka konstatuar se aplikimi i avokatëve, që janë edhe pjesë e Këshillit Drejtues të OAK-ut, është në kundërshtim me ligjin për parandalimin e interesit.