Arbëri

Izetbegoviq nuk beson se Serbia do ta njohë Kosovën

Izetbegoviq nuk beson se Serbia do ta njohë Kosovën

Kryetari i Partisë për Aksion Demokratik (SDA) dhe nënkryetari i Kuvendit të Bosnjë e Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq, nuk beson se do të ketë një lider në mesin e serbëve që do ta njohë Kosovën.

Ai thotë se nëse ndodh kjo atëherë do të hapen apetitet për Bosnjë e Hercegovinën, ku do të ketë shumë zhurmë.