Arbëri

Në Kosovë ka mungesë të dy llojeve të barnave që po përdoren për trajtim të COVID-19

Për më shumë se dy javë në Kosovë ka mungesë të dy llojeve të barnave që po përdoren për trajtimin e pacientëve me koronavirus.

Bëhet fjalë për Fraksiparine dhe Ciprofloksacine, të cilat përdoren për pacientët me gjendje të rëndë shëndetësore.