Arbëri

VV-ja fton në interpelancë ministrin e Arsimit për vitin e ri shkollor në kushte pandemie

VV-ja fton në interpelancë ministrin e Arsimit për vitin e ri shkollor në kushte pandemie

Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje ka iniciuar interpelancë për ministrin e Arsimit në lidhje me fillimin e vitit të ri shkollor.

Në një njoftim në Facebook, Vetëvendosje ka thënë se ka kërkuar interpelancë të ministrit Ramë Likaj në lidhje me gjendjen në sistemin e arsimit, planet dhe përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor.