Arbëri

Përfaqësues shëndetësorë kërkojnë plotësim-ndryshimin e projektligjit për luftimin e pandemisë

Komisioni për Shëndetësi ka trajtuar Projektligjin për luftimin dhe parandalimin e COVID-19. Në mbledhjen e së hënës, pjesëmarrës ishin edhe përfaqësues të institucioneve shëndetësore në vend. Këta kërkuan plotësim – ndryshimin e këtij ligji.

Po ashtu, me këtë ligj dhe ndryshimet që pritet të bëhen, pritet të definohet edhe pozita e mjekëve.