Arbëri

Ministria e Arsimit ka tre skenarë për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministria e Arsimit ka tre skenarë për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Kosovës ka njoftuar se janë përcaktuar tre skenarë për organizimin e mësimit në kushte pandemie për vitin e ri shkollor në shtator.

Në një njoftim në Facebook, kjo ministri ka thënë se është në fazën e përfundimtare të përgatitjeve për fillimin e vitit të ri shkollor. MASH-i ka thënë se organizimi është paraparë për të gjitha nivelet e arsimit.