Arbëri

Hoti u kërkon institucioneve të sigurisë koordinim me KFOR-in

Hoti u kërkon institucioneve të sigurisë koordinim me KFOR-in

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka mbajtur një takim me drejtues të institucioneve të sigurisë, nga ku ka kërkuar koordinim me mekanizmat ndërkombëtarë e në veçanti, me KFOR-in.

Në njoftimin për media nga kryeministrie, theksohet se Hoti kërkoi që përkushtimi i tyre dhe mobilizimi i tyre edhe kundër COVID-19, të vazhdojë edhe më tutje.