Arbëri

Abrashi thotë se linja 10-të do të ndërlidhë Kosovën me rajonin

Abrashi thotë se linja 10-të do të ndërlidhë Kosovën me rajonin

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi i shoqëruar nga kryeshefi ekzekutiv i Infrakosit, Xhevat Ramosaj, ka inspektuar punimet e hekurudhës së Kosovës në linjën 10.

Abrashi theksoi se tash është fillimi i fazës së parë të punimeve. Tha gjithashtu se ky projekt është shumë i rëndësishëm për vendin i cili i paraprinë edhe zhvillimit ekonomik, dhe ndërlidhjes së Kosovës me rajonin.