Arbëri

Dita Ndërkombëtare e Rinisë shënohet me disa aktivitete në Kosovë

Dita Ndërkombëtare e Rinisë shënohet me disa aktivitete në Kosovë

Dita Ndërkombëtare e Rinisë organizohet më 12 gusht të çdo viti. Ajo është caktuar nga Kombet e Bashkuara në vitin 1999 me miratimin e Rezolutës 54/120.

Kjo ditë është menduar si një mundësi për qeveritë dhe të tjerët për të tërhequr vëmendjen për çështjet rinore në mbarë botën.