Arbëri

OAK-u u drejton kërkesa deputetëve në emër të sektorit privat

OAK-u u drejton kërkesa deputetëve në emër të sektorit privat
Foto: KOHA

Oda e Afarizmit të Kosovës, thotë se është e shqetësuar me vështirësitë që ka sektori privat gjatë pandemisë.

Kësisoj, ka përcjellë kërkesat e operatorëve ekonomikë tek deputetët e Republikës së Kosovës nëpërmjet postës zyrtare në Kuvend. Thotë se në emër të gati 300,000 të punësuarve në sektorin privat e qindra bizneseve, kërkon që të trajtohen kërkesat dhe të miratohet sa më parë pakoja e re në mënyrë që të ofrohet përkrahje për punëtorët dhe bizneset për tejkalim të kësaj situate.