Arbëri

Mustafa: PDK-ja ta tërheqë projektligjin për vlerat e UÇK-së

 

Pavarësisht se Lidhja Demokratike e Kosovës kishte paralajmëruar se do ta mbështesë në lexim të parë projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së, kryetari i kësaj partie Isa Mustafa ka thënë se e sheh të nevojshme tërheqjen e këtij projektligji nga Partia Demokratike e Kosovës, që ishte iniciuese.

Vetëm një ditë para shqyrtimit në lexim të parë në Kuvend, Mustafa në një intervistë për televizionin publik ka thënë se ka vërejtje dhe paqartësi sa i përket këtij projektligji.