Arbëri

Lul Raka tregon rekomandimin e Bordit Këshilldhënës rreth hapjes së shkollave

Lul Raka tregon rekomandimin e Bordit Këshilldhënës rreth hapjes së shkollave

Mikrobiologu, Lul Raka, përmes një postimi në Facebook ka dhënë argumentet pro dhe kundër rihapjes së shkollave nga shtatori.

Gjithashtu ai ka treguar se cilat janë rekomandimet e Bordit Këshilldhënës anticovid-19 rreth kësaj çështje.