Arbëri

Muharremi dhe Bytyqi zgjidhen anëtarë të Këshillit Gjyqësor, Beka i Këshillit Prokurorial

Muharremi dhe Bytyqi zgjidhen anëtarë të Këshillit Gjyqësor, Beka i Këshillit Prokurorial

Driton Muharremi dhe Vilard Bytyqi janë zgjedhur anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Deputetët në seancën plenare të Kuvendit nga katër kandidatë sa janë përzgjedhur nga komisioni kanë votuar dy prej tyre.

Muharremi dhe Bytyqi janë zgjedhur në KGJK, ndërsa Hashim Çollaku e Hasim Sogojeva, ishin dy kandidatët e tjerë në listë