Arbëri

Selimi takohet me përfaqësuesit e odave ekonomike, diskutojnë për Gjykatën Komerciale

Selimi takohet me përfaqësuesit e odave ekonomike, diskutojnë për Gjykatën Komerciale

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka pritur në takim përfaqësuesit e odave ekonomike, ku është diskutuar për themelimin e Gjykatës Komerciale.

Selimi ka biseduar po ashtu edhe për rimëkëmbjen ekonomike gjatë dhe pas pandemisë COVID-19.