Arbëri

Kryetari i Kamenicës vizitoi Bujanocin e Preshevën

Kryetari i Kamenicës vizitoi Bujanocin e Preshevën

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, së bashku me anëtarët e kabinetit të tij kanë vizituar dje komunat Bujanoc dhe të Preshevë, ku janë pritur nga kryetarët e këtyre komunave.

Në vizitën e parë në Bujanoc, kryetari Kastrati ka uruar kryetarin e kësaj komune, Nagip Arifin për pozitën, dhe kanë diskutuar për bashkëpunimin në sfera të ndryshme.