Arbëri

Rritet buxheti për subvencionet në bujqësi

Rritet buxheti për subvencionet në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka njoftuar se është rritur buxheti për pagesat direkte/subvencionet për vitin 2020.

Në ndihmë të fermerëve do të jenë edhe 26 milionë euro shtesë, krahas 53 milionë eurove të buxhetit të rregullt, njoftohet nga kjo ministri.