Arbëri

Ministria e Shëndetësisë bëhet me zëvendësministrin e tretë

Ministria e Shëndetësisë bëhet me zëvendësministrin e tretë

Luan Gola është emëruar zëvendësministër i Shëndetësisë.

Zyrtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Facebook ka konfirmuar vetë emërimin e tij. “Në këtë kohë të pandemisë do të përpiqem që të ofroj gjithë përvojen time profesionale në funksion të shëndetit të popullatës dhe përkrahjen e masave të ndërmarra nga Ministri Zemaj dhe stafi tij”, ka shkruar ai.