Arbëri

Kandidatura e Haradinajt për president vlerësohet joserioze dhe kalkulim politik

 

Më shumë se pozitën e kreut të shtetit, AAK-ja po vlerësohet se po e synon përforcimin e saj politik, përmes paraqitjes së hershme të emrit të Ramush Haradinajt si kandidat për president të Kosovës. Kjo veçanërisht në periudhë të brishtësisë së koalicionit qeverisës pas kundërshtimeve të brendshme për procesin e dialogut, si dhe rastin e Karaçevës.

Aleanca publikoi emrin e Haradinajt mbrëmë pas mbledhjes së Këshillit Drejtues të partisë, ndërkohë që ai përmes rrjeteve sociale e konfirmoi gatishmërinë dhe vullnetin për të kandiduar.