Arbëri

Miratohet plani për zbatim të rimëkëmbjes ekonomike, vlera 365 milionë euro

Miratohet plani për zbatim të rimëkëmbjes ekonomike, vlera 365 milionë euro

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e 23-të, ka miratuar Planin e zbatimit të Rimëkëmbjes Ekonomike, një ditë para se në Kuvend të shqyrtohet për herë të parë Ligji për Rimëkëmbjen.

Plani i aprovuar për zbatimin e programit kap vlerën e 365 milionë eurove, dhe është i ndarë në 15 masa.