Arbëri

Gjashtë të vdekur dhe 146 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Gjashtë të vdekur dhe 146 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Gjashtë të vdekur dhe 146 raste të reja me COVID-19 janë shënuar në Shqipëri brenda 24 orëve të fundit.

Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë ka njoftuar edhe për 79 persona të shëruar, duke e çuar numrin total të të shëruarve në 3695.