Arbëri

Mustafa mirëpret takimin në Washington, thotë u rikonfirmua angazhimi i SHBA-së në dialog

 

Kryetari i Lidhjes Demokratike ka mirëpritur takimin në Washington, që pritet të ndodh më 2 shtator.

“Takimi në Washington, më 2 shtator, një lajm i pritur, i cili rikonfirmon angazhimin e SHBA-ve në procesin e dialogut. Kosova nuk e ka humbur asnjëherë besimin në partneritetin e fuqishëm me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe është mirënjohëse për tërë përkrahjen e saj. Roli i SHBA-së dhe BE-së në përmbylljen e procesit të dialogut me Serbinë me njohje reciproke është i një rëndësie të madhe për Kosovën”, shkroi Mustafa në Facebook.