Arbëri

Përplasjet brenda koalicionit dhe mocioni i VV-së s’e rrezikojnë Qeverinë Hoti, thonë analistët

Përplasjet brenda koalicionit dhe mocioni i VV-së s’e rrezikojnë Qeverinë Hoti, thonë analistët

Mospajtimet mes partnerëve qeverisës nuk po i shohin si arsye që mund të çojnë në prishje të koalicionit as partitë e as njohësit e çështjeve politike në vend. Madje, edhe iniciativën e Lëvizjes Vetëvendosje për mocion të mosbesimit, nuk e shohin të rrezikshme për Qeverinë Hoti.

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Albulena Balaj-Halimaj, e cila vjen nga radhët e Nismas, thotë për KP se kanë besim te partneri qeverisës dhe se nëse do të ishte ndryshe do ta tërhiqnin votëbesimin.