Arbëri

Në mungesë të stafit në Pulmologji, pacientët ndihmohen edhe nga familjarët

Ka 1 muaj që është i shtrirë në Klinikën e Pulmologjisë në QKUK.

Nuk e di se si është infektuar, por gjendja e tij shëndetësore ishte mjaft e rëndë dhe ishte sjellë aty në gjendje të pavetëdijshme.