Arbëri

UNDP-ja dhuron 2 mijë kuponë për familjet skamnore

 

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka shpërndarë kuponë për 2000 familje në nevojë në Kosovë. Sipas njoftimit për media, përmes këtyre kuponëve do t’iu mundësohet të blejnë ushqim, produkte higjienike dhe gjëra tjera elementare për të cilat kanë nevojë gjatë këtyre tre muajve të ardhshëm.

UNPD thotë se kjo mbështetje, që zbatohet për herë të parë në Kosovë dhe ndihma realizohet përmes përkrahjes së drejtpërdrejt financiare nga Qeveria e Dukatës së Madhe të Luksemburgut dhe i dedikohet familjeve me kushte të vështira, kryesisht atyre me vetëm një prind dhe familjeve të tjera në situata të cenueshme.