Arbëri

Bizneset ankohen se ende s’janë paguar për rimëkëmbjen ekonomike nga Pakoja Emergjente

 

Kosova është e fundit në rajon për ndihmë ndaj bizneseve dhe ekonomisë për rikuperim të humbjeve që i kanë pësuar gjatë pandemisë COVID-19.

Derisa vendet e rajonit kanë filluar me zbatimin e pakos së tretë, Kosova ende nuk ka zbatuar në tërësi Pakon e parë emergjente në vlerë prej afro 180 milionë eurosh. Ndërkohë, pakoja e dytë, ajo për rimëkëmbje, nuk është aprovuar ende nga Kuvendi, raporton KOHA.