Arbëri

Aprovohet plani për realizimin e vitit të ri shkollor, ndahen 9 milionë euro për MASH-in

 

Qeveria e Kosovës ka aprovuar planin për realizimin dhe fillimin e vitit të ri shkollor 2020:2021.

Rreth 9 milionë ka kërkuar Ministria e Arsimit nga Qeveria e Kosovës, e cila edhe i ka ndarë aq për këtë plan në mbledhjen e mbajtur të mërkurën pasdite, raporton KOHA.