Arbëri

Qeveria nuk i bën të ditur anëtarët e delegacionit që do të udhëtojnë në Bruksel me Hysenin

 

Pak orë para takimit mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, kryeministri Avdullah Hoti ka bërë të ditur temën e diskutimit.

Sipas kreut të Qeverisë, në takimin e 27 gushtit do të diskutohet për çështjet e bashkëpunimit ekonomik mes dy vendeve.