Arbëri

Diplomojnë dy inxhinierët e fluturimit të FSK-së

 

Nënoficerët e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) Behar Zeqiri dhe Labinot Gashi tashmë janë inxhinierë të fluturimit.

Zeqiri e Gashi, pas studimeve efektive në Akademinë e Aviacionit Tokësor në Isparta të Turqisë, kanë përfunduar me suksese të lartë studimet e larta të aviacionit duke diplomuar e marrë titullin “Inxhinierë të fluturimit”.