Arbëri

Bien çmimet e importit në Kosovë

Foto: Koha
 

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar Indeksin e Çmimeve të Importit për tremujorin e dytë të vitit 2020.

Indeksi i tërësishëm i çmimeve të importit në Kosovë pësoi rënie për (-1.6%) krahasuar me tremujorin e parë 2020. Rënie më të mëdha të çmimeve sipas sektorëve ishin te produktet minerale (-10.8%); tekstili dhe artikujt prej tij (-4.4%); metalet bazë dhe artikujt prej tyre (-3.4%); dhe lëkura dhe artikujt e saj (-0.2%).