Arbëri

Kërkohet qasje e lehtë e avokatëve në institucione korrektuese

 

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, priti në takim kryetarin e Odës së Avokatëve, Behar Ejupi, nënkryetarin e Odës së Avokatëve, Naim Rudari dhe kryetarin e Degës Regjionale të Avokatëve të Prishtinës, Nasuf Hasani.

Në këtë takim u diskutua rreth sfidave dhe çështjeve me rëndësi për avokatët dhe institucionet korrektuese në kohë pandemie.