Arbëri

Zgjedhjet në Mal të Zi “zgjuan projektin madhor serb”

Sipas faktorit kyç në formimin e qeverisë së re të Malit të Zi, shqiptarit Dritan Abazoviq, tërheqja e njohjes së Kosovës, nuk do të jetë temë
 

Anëtari i Presidencës së Bosnjë-Hercegovinës, Zhelko Komshiq, ka vlerësuar se zgjedhjet e fundit në Mal të Zi ku fitoi opozita e udhëhequr nga partia proserbe, SDP, kanë “zgjuar projektin madhor serb”.

Ky projekt, sipas tij, lidh Beogradin, Podgoricën dhe Banjallukën.