Arbëri

Weber: Marrëveshja ekonomike Kosovë-Serbi, mundësi për publicitet për Grenellin e shefin e tij

Foto: KOHA
 

Njohësi i çështjeve të Ballkanit, Bodo Weber, në një përgjigje për KOHËN, thotë se nga takimi që zhvillohet sot në Washington, pret jo më shumë se vetëm marrëveshje ekonomike. Madje, këtë takim e ka quajtur tejet jotransparent nga ana e Washingtonit, siç shprehet ai, të përgatitur nga Grenelli.

E ka vlerësuar takimin si mundësi të Grenellit, vetëm për publicitet për të dhe ‘shefin e tij’ (Donald Trump).