Arbëri

Isa Mustafa falënderon SHBA-në, lavdëron Hotin

 

Kryetari i Lidhjes Demokratike, Isa Mustafa, ka falënderuar SHBA-në dhe ka lavdëruar kryeministrin Hoti, pak çaste pas nënshkrimit të marrëveshjes ekonomike në Uashington me ndërmjetësimin e SHBA-së.

Mustafa ka thënë se Kosova është e bekuar që ka miqësi ne SHBA-në, ndërkohë ka shtuar se Qeveria Hoti për pak javë ka bërë që vendi të kthehet në partner të besueshëm të SHBA-së.