Arbëri

Këshilli i Prindërve kërkon që maskat për nxënësit t’i sigurojë Qeveria, rëndohen familjet

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Të gjithë nxënësit e nivelit parauniversitar janë të obliguar që të sigurojnë vetë maskat, të cilat do t’i mbajnë gjatë procesit mësimor. Këtë e ka përcaktuar Ministria e Arsimit përmes një udhëzuesi të cilin e ka nxjerrë ditë më parë.

E një veprim i tillë po konsiderohet joserioz nga anëtarë të Komisionit parlamentar për arsim dhe nga prindërit, transmeton KOHA.