Arbëri

Të hënën fillon mësimi për klasat 0-6 dhe 10, më 21 për klasat 7,8,9 dhe 11,12

 

Pas gjashtë muajve të ndërprerjes së mësimit, nxënësit pritet të kthehen në shkolla të hënën e ardhshme.

Akterët institucionalë janë pajtuar që viti i ri shkollor të nisë më 14 shtator për disa klasa e më 21 për disa të tjera.