Arbëri

Mustafa: Kryeministrin e udhëzon Kushtetuta dhe jo partnerët e koalicionit

Mustafa: Kryeministrin e udhëzon Kushtetuta dhe jo partnerët e koalicionit
 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se ai nuk i jep udhëzime kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti rreth dialogut.

Përmes një postimi në Facebook, Mustafa ka sqaruar se ai konsultohet me kryeministrin dhe partnerët e tjerë të koalicionit për dialogun dhe çështjet e tjera programore.